La carta de l’Origen

LES NOSTRES TAULES

  • FORMATGES ATREVITS: Brie meaux, Munster afinat, shropshire, Cabrales i afuerga’l Pitu Roxu, Fruits secs i raïm. 16.50€
  • FORMATGES CATALANS: briqueta de cabra, roques blanques, gris de muntanya i serrat semi. fruits secs i raïm. 16.50€
  • 1/2 FORMATGES CATALANS: briqueta de cabra, roques blanques, gris de muntanya i serrat semi. Fruits secs i raïm. 9.50€
  • FORMATGES S/LACTOSA: curat de bufala, grana padana, gruyère reserva, viuda vell i blau de búfala. fruits secs i raïm. 17€
  • PERNIL IBÈRIC: tallat a mà. 17€
  • TAULA D’EMBOTITS IBÈRICS: llonganissa de pagès, xoriç ibèric, llom curat ibèric i pernil del Terol. 16.50€
  • PERNIL D.O. TEROL GRAN RESERVA: 13.50€
  • PA DE COCA AMB TOMÀQUET: 4€

PLATS PER COMPARTIR

  • «DIVERTIMENTO» DE TOMÀQUETS amb burrata y pesto. 12.60€
  • ALBERGÍNIA BLANCA FUMADA amb Ricota i tomàquets cherry confitats. 9.50€
  • LA NOSTRA RUSSA amb maionesa de kimchi i verat fumat 8.90€
  • EL NOSTRE HUMMUS de cigronet menut del Vallés. 8.50€
  • TARTAR DE SALMÓ amb alvocat. 14.50€
  • STEAK TÀRTAR de vedella ECO de Girona. 19.80€
  • CROQUETA DE CUA sobre fulla d’enciam i parmesà curat. 2,50€ (unitat)
  • LES BRAVES DE L’ORIGEN lleugerament picants. 6.50€
  • PORROS CONFITATS amb oli de fum i cansalada. 15.50€
  • CORS DE CARXOFES amb rovell d’ou curat i pernil ibèric. 16:50€
  • JARRET DE VEDELLA DE GIRONA amb patetes delux amb pell 22.50€
  • MELÓS a baixa temperatura, amb bolets de temporada. 18,60 €
  • CANELÓ D’ÀNEC I FOIE amb demi-glace i reducció de Pedro Ximénez.16,50€

*Suplement Tòfona Melanosporum del Bages. 5€

POSTRES

  • COULANT DE XOCOLATA: 5.60€
  • CHEESECAKE: 5.60€
  • TORRADETA DE SANTA TERESA: amb gelat de vainilla. 5.60€
  • ROQUES DE XOCOLATA : gerds, oli i sal Maldon. 5.60€

📩 ¡Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de totes les novetats!



Pròxims events a l’Origen del Vi

— TIRAMISSÚ: 5.60€ — DIM-SUM de peus de porc i ceps. 12.50€ POTA DE POP amb babaganush, kimchi i all negre. 21.90€ CULATA DE VEDELLA DE GIRONA: amb patetes delux amb pell 22.50€ BROWNIE DE FESTUCS: amb gelat de vainilla. 5.60 TRINXAT DE LA CERDANYA amb botifarra i trompetes de la mort. 15,50 € BUTIFARRA D’OU amb cremós de mongeta de Santa Pau i romesco 16.40€ ALBERGÍNIA BLANCA FUMADA: amb Ricota i tomàquets cherry confitats. 9.50€ COULANT DE XOCOLATA NEGRA: amb gelat de mango. 5.60 MELÓS: a baixa temperatura, amb rovellons i cama-grocs. 18,90 € PÈSOLS DEL MARESME caldo dashi, garoines i tòfona Melanosporum del Bages. 16.80€ –POTA DE POP: amb moniato, kimchi i all negre. 21.90€ — OU DE PAGÈS a baixa temperatura, parmentier trufada, pernil ibèric i bolets. 5,60 € –PEIX ESPASA: En escabetx amb mongeta verda saltejada. 18.50 € -ROVELLONS CONFITATS: Amb ibèric i rovell d’ou curat. 18.50€ -CARPATXO DE FIGUES COLL DE DAMA: Amb bacallà fumat i ricotta. 12.80€ -«NACHOS»: amb carn picada ECO, guacamole i crême freshe. 9.80€ -SASHIMI DE TONYINA YELLOWFIN: rovell d’ou de pagés curat i oli de garoines 14.50€ -PEUS DE PORC AMB BOLETS DE TEMPORADA: Amb cremós de boniato. 19,50 € -TARTAR DE SALMÓ: amb alvocat. 14.50€ – AMANIDA D’ESPINACS, ALBERGÍNIA I SALMÓ MARINAT: 14.50€ – CANALÓ: d’ànec i foie amb demi-glace i bolets de temporada. 18.50€ -CUA DE BOU: Cuinada a baixa temperatura, acompanyada de rovellons i parmentier de moniato. 18.90€ -ENTRECOT DE COL: Amb praliné de pipes de carbassa. 12,20 €. -TORRADETA D’ANXOVES DEL CANTÀBRIC: Amb mantega de tòfona. 2,50 € -ALBERGÍNIA BLANCA FUMADA: amb Ricota i tomàquets cherry confitats. 9.50€ -LA NOSTRA VERSIÓ DEL «PETIT SUISSE»: 5.60€