La carta de l’Origen

LES NOSTRES TAULES

  • PERNIL IBรˆRIC: tallat a mร . 22โ‚ฌ
  • TAULA D’EMBOTITS IBรˆRICS: llonganissa de pagรจs, xoriรง ibรจric, llom curat ibรจric i pernil del Terol. 16.50โ‚ฌ
  • FORMATGES CATALANS: briqueta de cabra, roques blanques, gris de muntanya i serrat semi. fruits secs i raรฏm. 16.50โ‚ฌ
  • 1/2 FORMATGES CATALANS: briqueta de cabra, roques blanques, gris de muntanya i serrat semi. Fruits secs i raรฏm. 9.50โ‚ฌ
  • FORMATGES S/LACTOSA: curat de bufala, grana padana, gruyรจre reserva, viuda vell i blau de bรบfala. fruits secs i raรฏm. 17โ‚ฌ
  • FORMATGES ATREVITS: Brie meaux, Munster afinat, shropshire, Cabrales i afuerga’l Pitu Roxu, Fruits secs i raรฏm. 16.50โ‚ฌ
  • PERNIL D.O. TEROL GRAN RESERVA: 13.50โ‚ฌ
  • PA DE COCA AMB TOMร€QUET: 4โ‚ฌ

PLATS PER COMPARTIR

  • ยซDIVERTIMENTOยป DE TOMร€QUETS amb burrata y pesto. 12.60โ‚ฌ
  • BRIOIX TRUFAT amb sardina fumada. 3.50โ‚ฌ (unitat)
  • LES BRAVES DE L’ORIGEN lleugerament picants. 6.50
  • CANELร“ DE ROSTIT amb demi-glace i bolets.16,50โ‚ฌ
  • TRUITA OBERTA amb pernil, bolets i cherrys. 11.90โ‚ฌ

FORA DE CARTA

  • SASHIMI DE SALMร“ NORUEC. 16.50โ‚ฌ

POSTRES

  • COULANT DE XOCOLATA amb gelat de festucs. 5.60โ‚ฌ
  • TORRADETA DE SANTA TERESA amb gelat de vainilla. 5.60โ‚ฌ
  • ROQUES DE XOCOLATA oli i sal Maldon. 5.60โ‚ฌ

๐Ÿ“ฉ ยกSubscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de totes les novetats!



Prรฒxims events a l’Origen del Vi

CRUMBLE DE FRUITS VERMELLS i gelat de vainilla. 5.60โ‚ฌ CHEESECAKE amb gelat de festucs. 5.60โ‚ฌ VIEIRES A LA PLANXA amb salsa de coco. 18.90โ‚ฌ ALBERGรNIA BLANCA FUMADA amb Ricota i tomร quets cherry confitats. 9.50 STEAK TARTARE de vedella eco de girona. 19.80 POTA DE POP kimchi i all negre. 21.90โ‚ฌ CROQUETA DE CUA sobre fulla dโ€™enciam i parmesร  curat. 3โ‚ฌ (unitat) LES BRAVES DE L’ORIGEN lleugerament picants. 6.50 XIPIRONS FRESCOS de costa saltejats amb parmentier trufada. 17.80โ‚ฌ GAMBA FRESCA VERMELLA a la plantxa 20.90โ‚ฌ DIM-SUM de vedella i verdures. 12.50โ‚ฌ TARTAR DE TONYINA marinat. 15.50โ‚ฌ BAO DE CUA DE BOU a baixa temperatura (2 unitats) 9.80โ‚ฌ BROWNIE DE FESTUCS: amb gelat de vainilla. 5.60โ‚ฌ CARPATXO DE GAMBA VERMELLA. 20.90โ‚ฌ FOCACCIA AMB TONYINA FRESCA, tomร quets cherry i ricotta. 8.70โ‚ฌ HUMMUS de cigronet menut del Vallรจs 8.50โ‚ฌ CORS DE CARXOFES amb rovell d’ou curat i pernil ibรจric. 16:50โ‚ฌ CHEESECAKE: 5.60โ‚ฌ OSTRONS DEL DELTA al natural 4.50โ‚ฌ (unitat) TRUITA OBERTA amb bolets, ceba vermella i cherrys. 11.90โ‚ฌ BROWNIE DE FESTUCS: amb gelat de vainilla. 5.60โ‚ฌ MELร“S a baixa temperatura, amb bolets de temporada. 18,60 โ‚ฌ COCA DE MASSA MARE amb porros confitats. 12.50โ‚ฌ COCA D’ESCALIVADA amb verat. 11.80โ‚ฌ SALMร“ SALVATGE marinat. 14.50โ‚ฌ — TIRAMISSรš: 5.60โ‚ฌ JARRET DE VEDELLA DE GIRONA amb patetes delux amb pell 22.50โ‚ฌ CANELร“ Dโ€™ร€NEC I FOIE amb demi-glace i reducciรณ de Pedro Ximรฉnez.16,50โ‚ฌ TARTAR DE SALMร“ amb alvocat. 14.50โ‚ฌ — DIM-SUM de peus de porc i ceps. 12.50โ‚ฌ JARRET DE VEDELLA DE GIRONA amb patetes delux amb pell 22.50โ‚ฌ POTA DE POP amb babaganush, kimchi i all negre. 21.90โ‚ฌ CULATA DE VEDELLA DE GIRONA: amb patetes delux amb pell 22.50โ‚ฌ BROWNIE DE FESTUCS: amb gelat de vainilla. 5.60 TRINXAT DE LA CERDANYA amb botifarra i trompetes de la mort. 15,50 โ‚ฌ BUTIFARRA D’OU amb cremรณs de mongeta de Santa Pau i romesco 16.40โ‚ฌ ALBERGรNIA BLANCA FUMADA: amb Ricota i tomร quets cherry confitats. 9.50โ‚ฌ COULANT DE XOCOLATA NEGRA: amb gelat de mango. 5.60 MELร“S: a baixa temperatura, amb rovellons i cama-grocs. 18,90 โ‚ฌ PรˆSOLS DEL MARESME caldo dashi, garoines i tรฒfona Melanosporum del Bages. 16.80โ‚ฌ –POTA DE POP: amb moniato, kimchi i all negre. 21.90โ‚ฌ — OU DE PAGรˆS a baixa temperatura, parmentier trufada, pernil ibรจric i bolets. 5,60 โ‚ฌ –PEIX ESPASA: En escabetx amb mongeta verda saltejada. 18.50 โ‚ฌ -ROVELLONS CONFITATS: Amb ibรจric i rovell d’ou curat. 18.50โ‚ฌ -CARPATXO DE FIGUES COLL DE DAMA: Amb bacallร  fumat i ricotta. 12.80โ‚ฌ -ยซNACHOSยป: amb carn picada ECO, guacamole i crรชme freshe. 9.80โ‚ฌ -SASHIMI DE TONYINA YELLOWFIN: rovell d’ou de pagรฉs curat i oli de garoines 14.50โ‚ฌ -PEUS DE PORC AMB BOLETS DE TEMPORADA: Amb cremรณs de boniato. 19,50 โ‚ฌ -TARTAR DE SALMร“: amb alvocat. 14.50โ‚ฌ – AMANIDA Dโ€™ESPINACS, ALBERGรNIA I SALMร“ MARINAT: 14.50โ‚ฌ – CANALร“: d’ร nec i foie amb demi-glace i bolets de temporada. 18.50โ‚ฌ -CUA DE BOU: Cuinada a baixa temperatura, acompanyada de rovellons i parmentier de moniato. 18.90โ‚ฌ -ENTRECOT DE COL: Amb pralinรฉ de pipes de carbassa. 12,20 โ‚ฌ. -TORRADETA Dโ€™ANXOVES DEL CANTร€BRIC: Amb mantega de tรฒfona. 2,50 โ‚ฌ -ALBERGรNIA BLANCA FUMADA: amb Ricota i tomร quets cherry confitats. 9.50โ‚ฌ -LA NOSTRA VERSIร“ DEL ยซPETIT SUISSEยป: 5.60โ‚ฌ