LES NOSTRES TAULES
- PERNIL IBรRIC: tallat a mร . 22โฌ
- TAULA D’EMBOTITS IBรRICS: llonganissa de pagรจs, xoriรง ibรจric, llom curat ibรจric i pernil del Terol. 16.50โฌ
- FORMATGES CATALANS: briqueta de cabra, roques blanques, gris de muntanya i serrat semi. fruits secs i raรฏm. 16.50โฌ
- 1/2 FORMATGES CATALANS: briqueta de cabra, roques blanques, gris de muntanya i serrat semi. Fruits secs i raรฏm. 9.50โฌ
- FORMATGES S/LACTOSA: curat de bufala, grana padana, gruyรจre reserva, viuda vell i blau de bรบfala. fruits secs i raรฏm. 17โฌ
- FORMATGES ATREVITS: Brie meaux, Munster afinat, shropshire, Cabrales i afuerga’l Pitu Roxu, Fruits secs i raรฏm. 16.50โฌ
- PERNIL D.O. TEROL GRAN RESERVA: 13.50โฌ
- PA DE COCA AMB TOMรQUET: 4โฌ
PLATS PER COMPARTIR
- ยซDIVERTIMENTOยป DE TOMรQUETS amb burrata y pesto. 12.60โฌ
- BRIOIX TRUFAT amb sardina fumada. 3.50โฌ (unitat)
- LES BRAVES DE L’ORIGEN lleugerament picants. 6.50
- CANELร DE ROSTIT amb demi-glace i bolets.16,50โฌ
- TRUITA OBERTA amb pernil, bolets i cherrys. 11.90โฌ
FORA DE CARTA
- SASHIMI DE SALMร NORUEC. 16.50โฌ
POSTRES
- COULANT DE XOCOLATA amb gelat de festucs. 5.60โฌ
- TORRADETA DE SANTA TERESA amb gelat de vainilla. 5.60โฌ
- ROQUES DE XOCOLATA oli i sal Maldon. 5.60โฌ
๐ฉ ยกSubscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de totes les novetats!
Prรฒxims events a l’Origen del Vi
CRUMBLE DE FRUITS VERMELLS i gelat de vainilla. 5.60โฌ
CHEESECAKE amb gelat de festucs. 5.60โฌ
VIEIRES A LA PLANXA amb salsa de coco. 18.90โฌ
ALBERGรNIA BLANCA FUMADA amb Ricota i tomร quets cherry confitats. 9.50
STEAK TARTARE de vedella eco de girona. 19.80
POTA DE POP kimchi i all negre. 21.90โฌ
CROQUETA DE CUA sobre fulla dโenciam i parmesร curat. 3โฌ (unitat)
LES BRAVES DE L’ORIGEN lleugerament picants. 6.50
XIPIRONS FRESCOS de costa saltejats amb parmentier trufada. 17.80โฌ
GAMBA FRESCA VERMELLA a la plantxa 20.90โฌ
DIM-SUM de vedella i verdures. 12.50โฌ
TARTAR DE TONYINA marinat. 15.50โฌ
BAO DE CUA DE BOU a baixa temperatura (2 unitats) 9.80โฌ
BROWNIE DE FESTUCS: amb gelat de vainilla. 5.60โฌ
CARPATXO DE GAMBA VERMELLA. 20.90โฌ
FOCACCIA AMB TONYINA FRESCA, tomร quets cherry i ricotta. 8.70โฌ
HUMMUS de cigronet menut del Vallรจs 8.50โฌ
CORS DE CARXOFES amb rovell d’ou curat i pernil ibรจric. 16:50โฌ
CHEESECAKE: 5.60โฌ
OSTRONS DEL DELTA al natural 4.50โฌ (unitat)
TRUITA OBERTA amb bolets, ceba vermella i cherrys. 11.90โฌ
BROWNIE DE FESTUCS: amb gelat de vainilla. 5.60โฌ
MELรS a baixa temperatura, amb bolets de temporada. 18,60 โฌ
COCA DE MASSA MARE amb porros confitats. 12.50โฌ
COCA D’ESCALIVADA amb verat. 11.80โฌ
SALMร SALVATGE marinat. 14.50โฌ
— TIRAMISSร: 5.60โฌ
JARRET DE VEDELLA DE GIRONA amb patetes delux amb pell 22.50โฌ
CANELร DโรNEC I FOIE amb demi-glace i reducciรณ de Pedro Ximรฉnez.16,50โฌ
TARTAR DE SALMร amb alvocat. 14.50โฌ
— DIM-SUM de peus de porc i ceps. 12.50โฌ
JARRET DE VEDELLA DE GIRONA amb patetes delux amb pell 22.50โฌ
POTA DE POP amb babaganush, kimchi i all negre. 21.90โฌ
CULATA DE VEDELLA DE GIRONA: amb patetes delux amb pell 22.50โฌ
BROWNIE DE FESTUCS: amb gelat de vainilla. 5.60
TRINXAT DE LA CERDANYA amb botifarra i trompetes de la mort. 15,50 โฌ
BUTIFARRA D’OU amb cremรณs de mongeta de Santa Pau i romesco 16.40โฌ
ALBERGรNIA BLANCA FUMADA: amb Ricota i tomร quets cherry confitats. 9.50โฌ
COULANT DE XOCOLATA NEGRA: amb gelat de mango. 5.60
MELรS: a baixa temperatura, amb rovellons i cama-grocs. 18,90 โฌ
PรSOLS DEL MARESME caldo dashi, garoines i tรฒfona Melanosporum del Bages. 16.80โฌ
–POTA DE POP: amb moniato, kimchi i all negre. 21.90โฌ
— OU DE PAGรS a baixa temperatura, parmentier trufada, pernil ibรจric i bolets. 5,60 โฌ
–PEIX ESPASA: En escabetx amb mongeta verda saltejada. 18.50 โฌ
-ROVELLONS CONFITATS: Amb ibรจric i rovell d’ou curat. 18.50โฌ
-CARPATXO DE FIGUES COLL DE DAMA: Amb bacallร fumat i ricotta. 12.80โฌ
-ยซNACHOSยป: amb carn picada ECO, guacamole i crรชme freshe. 9.80โฌ
-SASHIMI DE TONYINA YELLOWFIN: rovell d’ou de pagรฉs curat i oli de garoines 14.50โฌ
-PEUS DE PORC AMB BOLETS DE TEMPORADA: Amb cremรณs de boniato. 19,50 โฌ
-TARTAR DE SALMร: amb alvocat. 14.50โฌ
– AMANIDA DโESPINACS, ALBERGรNIA I SALMร MARINAT: 14.50โฌ
– CANALร: d’ร nec i foie amb demi-glace i bolets de temporada. 18.50โฌ
-CUA DE BOU: Cuinada a baixa temperatura, acompanyada de rovellons i parmentier de moniato. 18.90โฌ
-ENTRECOT DE COL: Amb pralinรฉ de pipes de carbassa. 12,20 โฌ.
-TORRADETA DโANXOVES DEL CANTรBRIC: Amb mantega de tรฒfona. 2,50 โฌ
-ALBERGรNIA BLANCA FUMADA: amb Ricota i tomร quets cherry confitats. 9.50โฌ
-LA NOSTRA VERSIร DEL ยซPETIT SUISSEยป: 5.60โฌ